Every ounce of innocence is left inside her brain

Shinedown - Her Name Is Alice

♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.



Bästa konserten, någonsin. Green Day, 5 juni 2010, Ullevi


♥ Dag 29 – Mina ambitioner.

That's a tuff one. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva här, inte för att jag inte fattar denna gången utan för att jag inte har några direkt. Det känns ganska lame att faktist inte ha några ambitioner, men jag har inga. Jag har inte hittat mig här i livet än, vilket känns jobbigt för att vara 19. Jag kan inte slösa bort hur många år som helst för att jag inte vet vad jag vill liksom.

I drive a rolls royce 'cos it's good for my voice

T. Rex - Children Of The Revolution

Kommer jag ens kunna komma hem?!

Jag har inte en aning om jag kommer kunna komma hem. De två senaste dygnen har flygen mellan stansted och göteborg city varit inställda, och det ska snöa imorn igen. Tänk om jag inte kommer hem. Då kommer jag seriöst att gråta. JAG VILL HEM FÖR BÖVELEN! En har dock fått flyga till Landvetter istället, vilket är helt okej om det gör. BARA JAG KOMMER HEM, HEL OCH BEHÅLLEN.

Sitter i sängen och stickar nu, har börjat på andra sockan nu, om jag stickar hela dagen imorn kanske jag kommer bli klar innan jag lämnar för hemfärden. Det hade varit awesome.

♥ Dag 28 – Det här saknar jag.






















Fick liv i våra hjärtan

Johan Östberg - Marlene Tyrell

Swiftyday todaaaay


Hjärtat slår hårt, helt utslagen, jag vill höra andetagen

Martin Svensson - (Du Är Så) Yeah Yeah Wow Wow

♥ Dag 27 – Min favoritplats.

Hunnebostrand, bästa platsen i världen. 





Detta fotot är taget av Anna Emanuelsson




























With you on top and me underneath

Depeche Mode - Master & Servant

♥ Dag 26 – Mina rädslor.

Jaaao, några rädslor har jag väl. Flyga tillexempel, är livrädd för att flya. När jag flög hit hade jag tur, Annas kompis skulle med flyga ensam så vi höll oss till varandra och snackade under hela resan. Det var awesome! På Tisdag ska jag flyga helt själv, och jag är rädd redan nu. Det finns en liten klump i magen som klämmer. Mest för att det ska snöa. Jag har flugit mycket i det senaste, och ska flyga ännu mer. Augusti - September Rhodos, Oktober hit, December Sverige och tillbaka, Febrauri Sverige - Thailand, Mars hem från Thailand. Flyg, flyg, flyg, flyg, flyg, och har jag nämnt att jag är rädd för att flyga? 

Sen ogillar jag mörker väldigt mycket, jag är en liten fegis förstår ni ;) När jag var liten så trodde jag att det var något under min säng som var farligt, så jag fick inte ligga med någon kroppsdel utanför sängen, för då skulle den under sängen dra ner mig. Jag kallade den Lucas, haha. 

Face your fears! Det gör jag, jag hade aldrig kommit hit om jag inte tagit planet, jag hade aldrig kommit ut huset om jag inte gick ut i mörkret varje dag. Visserligen är mina rädslor vanliga, och kanske töntiga för vissa, men jag är verkligen rädd för att flyga, och för mörker.

Jävla röv tåg!

Ursäkta språket, men precis så är det. Det började snöa, det la sig inte ens. Och ändå var det något jävla fel på tåget, och jag fick sitta där mer än en timma, sen kom Sandra som en ängel från ovan och hämtade mig. Vi delade på en kyckling på nandos, en stor pommes och tog varsin dricka. Ca 4 pund var, eftersom jag hade gratis kyckling grej. Annars hade det kostat 6 pund till, VAR. Hur underbart bra var inte det?! Vi satt och tjata en stund, snackade om fame factory, lilla melodifestivalen 2003 (kommer du ihåg det Emma, när vi bråkade om vem snyggingen pekade på? ;D) och allt möjligt. Sandra stackarn mår inte allt för väl heller, hon hostade hela tiden. 

När vi drog, tror ni inte att tåget var sent då? JO. Men som tur var så var det ett annat tåg som varit sent som kom, annars hade jag väl frusigt ihjäl. Kikar på Jack Frost nu, men ska stänga av om en kvart, kan se resten imorn. Jag behöver lite sömn, är sjukt trött.

♥ Dag 25 – En första.

En första.. Okej, det var nog den dummaste rubriken hittills, för den fattar jag inte alls. Ska jag skriva om första dagen i skolan eller något sånt eller? XD 

Kan skriva om första dagen på gymnasiet, vilket var en väldigt känslomässig dag. Jag åkte in till Angered, var inte säker på vart jag skulle, så jag följde efter en brunhårig tjej med en grön väska och gröna skor. Stod utanför sporthallen, omringad av folk men ändå helt ensam. Jag kände inte en enda själ där, vilket var väldigt skrämmande. Vi fick reda på vilka klasser vi var i. Ju mer jag var i klassen förstod jag att kursen jag valt inte var vad jag väntat mig. Jag kom hem gråtande den dagen, jag var förtvivlad. Skulle jag gå tre hela år i den klassen, i den kursen? 

1 vecka senare bytte jag från Personlig stil till Textil mode och design. Den brunhåriga tjejen med grön väska och skor är idag en av mina finaste vänner. Funnybunny<3 

Nyduschad, dålig hårdag och raggsocka

Jo, jag duschade nyss, och håret vill verkligen inte som jag vill. Vilket är stööörande. Men det får gå, det är ju en nandos dag idag! Funderar på att försöka sticka klart den första sockan av paret. Jag har gjort lite mer än hälften, har ju gjort hälen, det jobbigaste! 


Hey little sister who's your superman?

Billy Idol - White Wedding 


(Detta är förövrigt en utav mina absoluta favoritlåtar, awesome! Lyssna och njut)

Packat och klart?

Nja, inte direkt. Jag har packat rätt mycket, men det är långt ifrån klart. Men jag försöker att lämna så lite saker som möjligt här då jag vill kunna shoppa och ta hem massa saker nästa gång jag åker hem. 

Just nu sitter jag och stickar och tittar på Elf. Jag började med denna stickningen hemma, men har inte fortsatt direkt på den. Det är ett par raggisar såklart, fast jag har bara gjort halva första sockan, hahahah. Men förhoppningsvis har jag gjort klart paret innan jag åker hem i februari ;) 

Jag är lite rädd för att jag inte ska komma iväg på tisdag. Förra gången det snöade så gick varken tåg eller flyg. Och det ska snöa i helgen och början av nästa vecka. Vilket är då jag åker. Scaaary, men det ska väl gå bra hoppas jag. Sandra åker hem på Lördag också, så vi ska käka nandos imorn, awesome. Och det är min tionde stämpel, så jag får en hel kyckling gratis. Vilket betyder BILLIG MAT. Mums.

♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.

ÖHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH. Beror vilket humör jag är på, ibland gråter jag till sorgliga filmer, lyckliga filmer, ibland gråter jag inte alls till de filmerna. Ibland gråter jag när jag lyssnar på sorgliga låtar (tex elvis - in the getto, en riktig gråta låt!) Sen händer det väl att man gråter för andra saker, men det är inget jag vill gå in på.

Tidsinställda inlägg den senaste veckan..

Jo, den senaste veckan har det bara varit tidsinställda inlägg. Och inte förrän idag har jag skrivit något sen i Fredags. Jag har verkligen inte känt för det, och jag har inte riktigt vetat vad jag ska skriva om, så bloggen har endast bestått av låtar och dagens personliga sanning, vilket jag hade skrivit med tidsinställning förra veckan. 

Nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik, och funderar på att kolla på Ensam Hemma. Det är ju den ultimata julfilmen, och jag är inte i julstämmning här borta! Även om de har juldekorerat för fullt här så är det inte samma värme och stämmning som hemma. Jag tror tillochmed att dom har mer dekorationer här än vi någonsin haft hemma. Men här är det mest pappers längder med snöflingor och där det står merry christmas. Dem har också hängt upp glitter överallt, ni vet "lucia och gran" glitter. Hemma är det figurer, lyktor, dukar, tavlor osv som vi haft i åratal. Så det känns mer som hemma. Men det är ju för att denna familjen brukar inte dekorera huset, för dom brukar vara i Spanien över jul. 

Om exakt en vecka kommer jag hem, jag hoppas att någon hämtar mig på flygplatsen dock, annars kan det bli jobbigt. Har köpt massa julklappar, hihi.
Cheeers!

She needs support and I've become the crutch

Billy Talent - Surrender

♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.

Att veta att jag har en underbar familj och underbara vänner som stöttar en i allt.

♥ Dag 22 – Det här upprör mig.

Det var en dålig dag tycker jag, för jag tycker att en sån här lista ska vara positiv, och det som upprör mig är väl ändå inte positivt? 

Ska det betyda i världen eller personligt? 

Världsligt; världshunger, krig, global uppvärmning, sexualbrottslingar osv. 

Personligt; dagar som påminner om dagen jag fick reda på att Alexandra gått bort.

Who had the brain where it started to sink in?

The Hives - Walk Idiot Walk

♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.

De här ögonblicken! Jo, jag kan väl nämna min student som var en utav de bästa dagarna i mitt liv. Champangefrukosten var underbar, studentmaten i skolan var underbar, skriva i mössorna-stunden var underbar, utspringet var underbart, flaket var underbart, maten hemma med nära och kära var underbar och studenfesten var underbar. 

En underbar dag helt enkelt! 


♥ Dag 20 – Den här månaden.

Den här månaden.. ÄR DET JUL!
Eller var det meningen att jag skulle skriva vad jag gjort denna månaden? Näää, de som läser bloggen vet ju redan vad jag gjort den senaste månaden! Så tänkte, det bästa med denna månaden istället. 

Så ja, det är jul denna månaden, och jag åker hem över jul. Kommer hem kvällen den 21 dec, och 30 dec åker jag tillbaka till London med mina fina kompisar! Och vi ska fira nyår här, hur underbart som helst.

On this road of facination for love

Melody Club - Palace Station

You didn't get to heaven, but you made it close

Coldplay - 42

♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.

Att jag inte pluggade under högstadiet. Nöjde mig med g i några ämnen, vg i några, och mvg i några. Hade jag pluggat hade jag nog fått bättre betyg och antagligen kommit in på Frisörlinjen.

♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.

Öh, ska man komma ihåg detta? Jag kan inte säga att jag kommer ihåg någon speciell födelsedag så. En gång när jag fyllde år hade jag sjalakansfeber (hur stavas det egentligen?) och en gång så bröt jag armen dagen efter mitt barnkalas, men det är ju definitivt inte mina favoriter. 

Det som jag kan komma på nu är väl då jag fyllde 17. Jag pratade med Sanne i telefon, för jag trodde hon var arg på mig, men grejen var att hon inte hade pengar på mobilen. Så hon ringde mig, och vi pratade i två och en halv timma, för hon ville hinna säga Grattis. Fick ett sms två minuter efter tolv av Alex (saknar dig vännen<3) "GRATTIS! ville vara den första som sa grattis till dig på din dag" Det är väl det enda jag kommer ihåg så. 

JUSTE, en gång när min bror fyllde år, fick jag en cykel! Kan dock vara att det var en tidig present, kommer inte riktigt ihåg, men jag fick en lila cykel. haha!

Number one with a bullet, I'm a power pack

AC/DC - Back in black

♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.

Mimmi och jag sitter på hallingen hem till mig, då var det 336:an. Vi sitter i mitten, precis bakom dörren. Mimmi börjar prata om kompisar, och om sin resa med sin mamma. Efter ett tag säger hon "Jag får ta med mig en kompis. Jag vill att du ska med, för du är min bästa vän". B-Ä-S-T-I-S-!

Are you gonna drop the bomb or not?

Youth Group - Forever young

hälsosam, jag!? PFFT!

Ja, hade tänkt att försöka bli hälsosam. Inte bara äta sallad och sånt, utan träna, inte bara gå en timma på kvällen. MEN jag har inte tid att åka iväg till gymmet, för dom har konstiga tider på gymmet här. Det är för att det är en "soldat stad", 50% är militära och dom har alla officiella ställen vissa tider på dygnet. Så tänkte försöka sätta ihop ett träningsprogram jag kan göra här i huset. Har en video med pilates med om jag känner att jag vill göra det. Ifall någon känner att den har något bra tips om träning i hemmet, så kan ni ju gärna få lämna en kommentar! 

Ska utesluta all godis med hade jag tänkt. Köpa vindruvor, clementiner, apelsiner, coctailtomater osv ist. För det är ju något jag absolut älskar också. Jag tycker detta låter som en underbar idé faktist. Har bytt ut colan till cola light, vilket är bra, för jag gillar inte cola light, men jag måste avvänja mig step by step, huvudvärk är en bitch. 

Nu ska jag leta efter träningsaktiviteter jag kan göra i hemmet, på google! :)

The very Best of Rock Christmas

Körde precis in jullåtar i rockversion på ipoden, bl.a Queen och Paul McCartney


When you lose something you can't replace

Coldplay - fix you

♥ Dag 16 – Min första kyss.

Hm.. Ryska Posten i lågstadiet? 

Skoskav

Igår när jag gick på min vardagliga promenix så använde jag mina nya boots. Det var en dum idé att gå i nya boots på en timmas promenad. Nu har jag en skoskavs blåsa lika stor som en femkrona. Och så fort jag rör mig så göre ont. Skoskav kan vara förjävlig. Men så är det väl i början med nya skor. 

Tror att jag ska börja packa för hemgången över jul. Jag ska ta med mig så mycket som möjligt hem. Sen ska jag packa inför nyår då jag åker tillbaka till London med mina underbara vänner, Mimmi, Anna, Sarah, Sanne och Alice. Det kommer att bli wonderful! Frågan är om jag ska packa ner conversen, eller om jag ska ha kvar dom här. Men jag planerar att köpa nya converse innan jag åker hem, för dom kostar 45 pund här. Så kanske bör ta hem dom, jag kommer ju hem i feb igen.

Shakedown, dreams walking in broad daylight

Talking Heads - Burning down the house

No moneyyyy!

Igår gick jag nuts inne på primark! Jag köpte en kjol, ett par boots, ett par skor, två par innersulor, nagelsax+klippare, hårnålar, present till syster och två långärmade tröjor. Allt för 48 pund, jag tycker det är ett rätt okej pris! Och nu har jag inga pengar kvar från denna veckan! Men det är lugnt, jag har extra pengar på kortet. :) 

Vi kollade på Megamind med, i 3D. Man fick köpa sina 3D glasögon själv, töntigt :< Filmen var bra, men den var inte riktigt som jag hade tänkt mig. Men jag gillade den verkligen, rekomenderar alla att se den :)

Nästa vecka blir det Santacon, vilket kommer bli riktigt spännande, för att det är ju inte varje dag man klär ut sig till Tomte. Och bättre blir det när det är med Sandra, weho! Blir antaglien en sväng till Woking på söndagen, blir spännande det med eftersom jag aldrig vart där.

♥ Dag 15 – Mina drömmar.

Mina drömmar, menas det mina livs drömmar då eller? 

Jag vill ha ett vanligt jobb, vad som, ha en egen lägenhet eventuellt med en kompis, vara ekonomiskt oberoende och kunna shoppa lite när jag vill.

S-A-K-N-A-R-!


:)

Följ min blogg med bloglovin

Right back where we started from

Phantom Planet - California

♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.

Denna var för några dagar sen?
Idag har jag fläckiga leggings från H&M, ett svart linne och en lila stickad tröja. :)

Rock you like a hurricane!

Jo, i förrgår var det en decimeter snö, idag ser jag inget spår av snön, plus att det är skinande sol. Skulle inte förvåna mig om det är plusgrader! Det märker jag nog när jag går till tåget sen! :) 

Igår så gick tågen bajsdåligt, så Sandra kom och hämtade mig så åkte vi till Wimbledon! Hon hade ett garagekort, och det var lite svårt att öppna, jag kan ju säga att jag har aldrig velat så för att öppna ett garage! Sen shoppade vi lite i Wimbledon, jag köpte julklappar till min far och min bror, en stickad tröja till mig själv (en oversize, men den färgen jag ville ha fanns bara i små storlekar, så den är inte så oversize ändå, men det gör inget). Sandra köpte julklappar till boyzen och så :) 

Sen åkte vi till piccadilly och gick till oxford st eftersom oxford st undergrounden var avstängd. Var en lång pch trång promenix då det var sjuhelvete mycket folk. Sen efter vi vart runt på oxford st så gick vi till Hyde Park för Winter Wonderland, kan ju säga att det hade vart bättre om det inte vart så mycket folk, eller regnat. Man kunde inte se något på vintermarknaden eftersom det var en massa folk i vägen! Så vi åkte hem till Sandra och hängde lite medan föräldrarna i huset var och handlade! Mysig dag och kväll! :)

Idag ska jag in till Guildford och förhoppningsvis köpa de sista julklapparna och sen ska vi se på Mega mind! 

You always thought that I was stronger

Secondhand Serenade - Fall For You

♥ Dag 13 – Den här veckan.

Den här veckan har vart CRAZY. Det började snöa på tisdagen, fick ca 3 cm. På onsdagkväll snöade det lite till, ca 5 cm till. Och på torsdagen var skolorna inställda, så jag tog hand om barnen hela dagen. Fredag var skolorna öppna igen, men som jag nämnde i förra inlägget så var det begränsat med utgångar! Vi har även satt upp julgranen och jul pynt kommer upp titt som tätt. 

Så denna veckan har  varit stress på hög nivå, för alla. Onödig stress tycker jag, då lite snö inte ska hindra en att gå i skolan. Så går det när man inte har plogar eller vinterdäck! 

Igår hade jag det trevligt med Sandra på nandos, idag ska vi in till Wimbledon och shoppa, och sen till Winter Wonderland i Hyde Park. Och imorn ska vi nog på bion megamind! :)

Stress, stress, stress och stress

Snön här skapar stress för alla. Barnens skolor blir avstängda när det snöar, vi har inte haft mer än 10 cm, och alla skolor stängdes av. Detta skulle aldrig hända i Sverige, när skolorna stängdes av i Sverige var det för att man inte visste om taken pallade den tunga snön. När barnen väl får komma till skolan så tas dom in en och en i samma ingång. Dom får inte gå ut och leka, och dom tas ut en och en ur samma ingång. Dom brukar ha fyra utgångar, så det tar ju allstå fyra gånger så lång tid att få ut ungarna. Pojken i familjen, han är äldre och går inte på samma skola som flickorna, hans skola hade bara en utgång, och det var KAOS kan jag ju säga. Alla vuxna panikshoppar bröd och grönsaker då dom tror att dom blir insnöade av lite snö. 

Själv tycker jag detta bara är onödigt töntigt? 

Igår åkte jag in till Guildford och mötte upp Sandra och käkade på Nandos! Det var en jäkla bra idé av henne, dock var ju 3 av 4 tåg i timmen inställda, så det var bara att ta det ända som gick för mig, och då var det den bästa tajmingen av oss för att mötas. Både jag och Sandra har väntat i timmar på varandra! HAHA Vi hade en trevlig kväll på Nandos i alla fall, dock fick vi ett jobbigt bord. I MITTEN, och snubben bredvid frågade oss vilket språk vi pratade. Sen frågade han om vi ville ha champange, nej sa vi. :)

Nu ska jag göra mig i ordning inför London :) Ska slänga in två inlägg till först, dagens personliga sanning och en låt. :)

Ciao!

Snö, det är fint.

Snö är väldigt fint, och vi har ca 10 cm snö här. Vilket resulterade i att barnens skolor var avstängda igår, så jag jobbade halv sju till halv åtta igår. Från morgon till kväll, och inte bara en timma. Utan tretton timmar, så jag hade ingen tid knappt vid datorn. Däckade vid halv tio. Sedan vaknade jag hundra gånger utav huvudvärk. Jippie! 

Skriver mer om det ikväll, då jag har tid! :)

Sure I can accept that we're going nowhere



Paolo Nutini - Last Request


we are one mistake from being together

Metro Station - Seventeen forever

♥ Dag 12 – I min handväska.

Hade jag haft min batteriladdare med mig till min kamera, då hade jag fotat. Men det har jag inte. 

I min väska har jag: 
Plånbok
Paraply
Vantar
Fickspegel
Läppstift
Karta över London
Tågtabell

RSS 2.0