Party tonight!


Ska fixa klart mig och vänta på att Sabrina ska höra av sig, sen drar jag in till London!

surprise!

Kollade på film hela dagen igår, det kändes bäst så. Var dock frustrerad över Idol, kunde ju se det för två veckor sen.. Bah!

Idag när jag vaknade så kom I in med en stor kartong, med mitt namn på! Mimmi hade skickat över svenska chips och svenskt godis, och glass (sån som är "vattnig" i affären så sätter man in den i frysen när man vill) och söta små saker. Jag blev jätteglad. Tror jag aldrig blivit så glad för ett paket tidigare. Satt och log som ett fån i sängen i säkert en timma. Smaskade självklart också på mina goda chips! :D

Nu har jag kört i vänstertrafiken också! Det var hur läskigt som helst och jag gjorde några fel, men det var ju väntat. Jag dunsade iallafall inte i högerhanden i dörren. Hahah, men ja, det var jättekonstigt att växla med vänsterhanden och allt. Önskar det var högertrafik här!

Ikväll ska jag till London och träffa en svensk au pair och hennes vänner. Ska bli kul, hoppas jag! :)

WTF?!

What the fudge?!
Jag minns klart och tydligt att jag kunde se på idol live på tv4play min första fredag här. Den andra fredagen missade jag början och ville inte börja se mitt i. Så nu har jag suttit och väntat ut Idol i tjugo minuter för att inte missa början, OCH SÅ FUNKAR DET INTE FÖR ATT JAG INTE ÄR I SVERIGE?! Men det funkade ju för fan för två veckor sen, då satt jag på exakt samma ställe. Åh, nu är min kväll förstörd. :(

Fresh prince of Bel-Air



Saknar detta tvprogrammet, hahaha. Helt underbart!

disgusting people!

Åh, att det finns så äckliga människor i denna värld! Vad får man ut utav att hacka sig in på en 13 årings facebook och skriva elaka statusuppdateringar?! Det fattar inte jag. Bara äckliga människor som gör. USCH!

Barnen åt middag själva igår, dom fick rester från veckan. Så jag, S och I åt senare på kvällen. Vi åt sallad, lammkotlett och bröd. Hade aldrig smakat på lamm innan, det var inte så jättegott. Smakade mycket.. smör typ. Men det slank ner i magen, var jättehungrig då. Satt och pratade med S och I om allt och ingenting, inte som när barnen är i närheten, så kom R ner och grät. Och tydligen så har hon nattskräck och gick i sömnen. Hon grät och skrek "it's him, it's him". Det var lite läskigt faktist, har aldrig varit med om något sådant tidigare. Sen kollade vi på en Bond film, vet dock inte vilken. Den var inte direkt bra heller, haha.

Vill ut och gå en sväng, och gå in på affären och köpa lite cola eller något, men vet inte. Kanske ska försöka att sluta dricka cola, men cola är ju så fruktansvärt gott. Fast det är ju fredag idag, och idol ikväll. Hoppas jag får sett Idol ikväll, för förra gången så missade jag det direktsända på tv4play, och jag kan inte se på videorna sen. Fattar inte varför jag kan se live men inte sedan. Dåligt, men finns inget jag kan göra åt det tyvärr. Haha.

cheers!

<3


I wanna be a vampire, so freaking bad.

Ja, sitter och kollar runt på youtube, och hittade en rolig parodi. :)



I wanna Vampire so freakin' bad
and bite all of the girls i never had.
I wanna be on the cover of Fangs Magazine
smiling next to Edward and Sookie (What up Sookie!)

8.30

Idag sov jag ända till 8.30, det var inte tänkt att jag skulle sova så länge. Jag behöver inte gå upp mellan 7.15 - 7.30 nu när barnen har lov, men gillar ändå att vara vaken om dom behöver något. Men jag somnade om när jag hade stängt av väckarklockan. Var nog för att jag låg allt för länge vaken igår också. Vet inte varför, men har sjukt svårt att somna nu för tiden. (dom tre senaste nätterna) Det är inget som har stört mig tidigare och gör mig lite orlig inför nästa vecka då jag absolut måste vakna mellan 7.15 - 7.30.

Hur underbar är inte Beckham i denna video?! Såg ett inspelat ellen avsnitt med S igårkv när dom kom hem från hennes bror. Hur kul som helst. Trodde jag skulle dö lite av skratt. 


Saknar vännerna

Saknar vänskapen hemma i Sverige. Haha, töööntigt. Men ja, jag vet inte riktigt hur jag ska bete mig för att hitta vänner här. Så har några internetkontakter, men det är inte riktigt jag att skaffa vänner på det sättet. (ja, jag har mitt förflutna och "träffat" två av mina bästisar via internet, jag hade tur)

Detta är en bild från avskedfesten för Julia som flyttade till Bangladesh. Bilden består av (från höger) Fanny, Emma, Sarah och halva jag. Det var sista gången jag träffade dem innan jag åkte.

Jag har de finaste vännerna i världen, det är en sak som är säker. Och några utav dem ska följa med mig tillbaka till London efter jul och fira nyår. Sarah, Sanne, Mimmi, Anna och Alice. Kommer bli de bästa nyåret någonsin.

Nu ska jag snart sova, hade problem med att somna igår, så ska försöka somna tidigare än innan, för jag blir allt för trött på morgonen annars. Vaknar inte av väckarklockan, och det är viktigt. Speciellt nästa vecka då jag ska ta barnen till skolan ensam.

tjingeling

90210 och Gossip Girl

Igår, för första gången på länge jag tyckte både Gossip Girl och 90210 har kommit tillbaka där dom bör vara. Gillade båda avsnitten sjukt mycket. Och äntligen händer det något igen, haha skönt.

Idag har jag bara gjort lite hushållsarbete och bäddat barnens sängar. S och barnen är med S's bror och hans familj, och kommer inte hem förrän sent. Men vet inte när det blir, för vid denna tiden brukar H ligga och sova, så de kanske kommer hem snart. Det blev iaf att jag fick göra middag själv för första gången på länge. Gjorde en enkel sallad, den var god. Isbergssallad, tomat, gurka, äpple, morot och russin. Rostade ett bröd och gned på lite vitlök och saltade den. Smakade nästan som krutonger. Asgott till salladen.

Nu ska jag ut och gå, har legat inne hela dagen, vilket inte riktigt var vad jag hade tänkt. Så kommer gå en extra runda idag tror jag. Ska ringa mamma också, gjorde det igår men hon svarade inte. Haha, kul om jag förlorade 20 spänn på uppkoppling, vet inte det än, har inte kollat saldot :)

gosekatten

Denna underbara katt Toffie, kommer in till mig varenda gång dörren är öppen. Hon hoppar sedan upp i sängen och gosar med mig. Ibland går hon på tangentbordet också, fast det tycker jag inte lika mycket om. Hon sitter ofta bredvid mig och "buffar" på handen så man ska klia henne under hakan. Så söt! Jag vill ha katt när jag blir stor!

Var ute och gick på en långpromenad idag, för en gångs skull kom jag ut innan det blev mörkt vilket blev att jag kunde äventyra lite extra och ta en annan väg. Blev dock att jag fick vända eftersom gångvägen tog slut. Ville inte gå på bilvägen. Dom kör som galningar här, på fel sida vägen. Dom parkerar överallt också. Haha

Tidigare idag kom H in och frågade om jag ville se på hennes show i "the lounge". Så hon dansade till flertal låtar när alla kollade på. Sen tvingade hon alla att klappa för den fantastiska showen. :)

Tittar på Veronica Mars nu, chattar med mamma på msn med. Hahaha

Half term

Barnen har nu "half term" vilket helt enkelt betyder att dom har en veckas lov när halva terminen har gått. Det betyder också att jag inte behöver gå upp så himla tidigt. Dock vet jag inte vad det är jag ska göra nu när dom har lov. För innan har det ju varit som ett litet schema om vad som ska göras. Nu går det inte att följa det schemat. Så ska fråga S det senare vid frukosten. :)

Ska duscha idag, ska bli skönt att använda hårfön för första gången på 12 dagar, haha. Dom andra gångerna har jag fått låta det torka av sig själv, och det blir så jäkla kallt när man gör det. Så det känns bra att jag fick tag på en billig hårfön. £8 kostade den, vilket är circus 90 kr. Men den har ju engelsk sladd kontakt (?) så kommer inte att ta hem den, så det var bra att den var billig. (:

All by myself

(tänker på Green Day's låt All by myself och inte Celine Dion)

Var lite oklara planer idag och jag fick inte tag på en tjej som jag skulle träffat i London idag. Men jag deppade inte över det, jag åkte in till Guildford själv istället och köpte en hårfön, den var välbehövlig. Gick till primark igen, gillar den affären skarpt. Köpte snygga skor, en pjamas, svart cardigan och hjärtstrumpebyxor. Sen köpte jag lite smått och gott på marks and sparks (spencer egentligen, men föredrar sparks :D) Köpte sånadär sandpappergrejer till benen och nose strips.

Var även inne på någon affär jag inte kommer ihåg namnet på, där köpte jag vichy produkter. Det är mycket billigare än i Sverige, tror jag. Dom kostade 10 pund här, tror dom kostar 165 kr hemma. Så billigare var dom iaf. Ska leta efter I.D bare minerals någon dag också. Ska försöka ta mig in till London i nästa helg. Ska försöka leta upp någon som vill med ;)

Tittade nyss på film med barnen, planet 51. Den var ju sådär kul, men det var ju gulligt av dom att fråga om jag ville titta på film med dom. :) Nu ska jag börja titta på den tredje säsongen av Veronica Mars. Det är definitivt en utav mina favoritserier. Det är fjärde gången jag plöjer igenom alla säsongerna.

Nighty night!


Igår var ingen vanlig dag

för igår var det min födelsedag! :)
Var in till Camberly med S och S's mamma. Vi gick in på primark först, var där idag med fast i Guildford! Det är som ett mindre ullared men utspridd över hela landet. Vi åkte till donken senare med barnen. Sen fick jag blåsa ut ljus på en liten chokladtårta och fick söta presenter av barnen. En teddy (dom hade märkt att jag inte hade någon, så dom tyckte jag behövde en) en söt ängel där det står "someone special" på, en kalendet för 2011, en nyckelring och av föräldrarna fick jag en fotoram. :)

Idag åkte jag in till Guildford och träffade Sandra. Hon var jättetrevlig och vi hade ganska mycket gemensamt. :) vi gick runt och runt, och sen gick vi på bio. Easy A. Den var jättebra, se den! :)

xoxo

+ 1

Idag så var jag väldigt trött när jag vaknade. Sjukt trött. Men det var  bara att stå upp och ta på sig kläder och fixa frukost till ungarna. Trodde nästan att vi skulle bli sena till skolan idag, för J sov lite längre än han borde, och när han kom ner så var hans mjölk gammal. Så det var bara att fixa toast till honom vilket gjorde att det blev stressigt. Men till slut kom vi oss till J's skola. Sen tog jag tjejerna till deras skola. Direkt när jag kom hem så gick jag och la mig i någon timme igen. Var så himla trött.

Sen gick jag och köpte två skvallerblaskor och kikade lite i dom. Tittade på Veronica Mars med. Sen så bakade jag och S "cakes" som ser ut som muffins. Det var "bakesale" på tjejernas skola idag. S hjälpte till att sälja, så tjejerna stannade med henne medan jag gick för att hämta J. Men J kom inte ut ur de dörrar han skulle. Efter 20 minuter kom S och berättade att hon hade glömt av att han hade science club. Hahaha, och där hade jag stått och väntat jättelänge.

Jag och tjejerna var ute, dom cyklade runt. Tyvärr så ramlade H. Hon fick ett ganska stort sår på låret. Sen var det middag och sen gick jag ut och gick en stund. Kom nyss in efter en skön prommis. Denna dagen var det i alla fall inte mörkt när jag gick. Det har det varit dom andra dagarna..

Satan vad kallt!

Idag har det varit svinigt kallt på mitt rum. Fattar inte varför, men har satt på elementet på högsta värmen nu. Vet inte ens om den funkar. Igår när jag kände på elementet så var det ljummet, och imorse var det iskallt. Suck, vill inte vakna upp av att näsan fryser av igen!

H var förvånadsvärt duktig på väg hem från skolan idag, tills vi kom till affären. Då började hon säga "you're hurting me" (säger så till alla som håller henne i handen) för att jag skulle släppa. Men S har gjort det väldigt klart att jag inte får släppa H på vägen hem eftersom det är bredvid bilvägen. Sen vägrade hon att komma in också, men S skulle köra Cammie till veterinären så H följde med dit. R var hemma pga nackspärr idag, stackars unge. Både R och J var väldigt lugna när inte H var hemma. Sen kom H och var som vanligt virvelvinden och störde det lugna vi hade. Men det är ju det som är charmen med H!

Nu ska jag snart gå en snabb kvällsrunda, känns ju som att jag inte gör någonting här. Kanske ska leta upp gymmet och fixa gym kort? Men då måste jag ju träna själv, det är därför jag inte lyft på mitt lata arsle och fixat det än. Kanske nästa vecka.

- love

Okej, engelsmännen (och kvinnor) använder ordet love väldigt mycket. Bara den första dagen så var det säkert 10 pers som sa det i en mening. Tex, "you want some help, love?", "have a nice day, love". Tycker det låter väldigt trevligt. Det är ett ord som borde användas mycket mer. Kanske inte här, men hemma i Sverige.

Ska nog börja skriva dagligen, men vill inte skriva om vad som hänt den senaste veckan eftersom det blir för mycket. Haha. Idag när jag vaknade så var det hur kallt som helst i mitt rum. tror mitt element slutat fungera. För igår var det iallafall inte såhär kallt. Det var väldigt kallt när vi gick till skolan idag också. Tror jag ska börja använda vantar imorn. Dock behöver jag en ny halsduk. Behöver en som är tjockare än den jag redan har. Hahah

Vill kolla in Guildford någon dag också. Frågan är om jag ska göra det själv eller om jag ska vänta tills jag träffat någon att umgås med.

Idol live på tv4play.se

Just nu sitter jag i min säng på mitt rum och tittar på Idol. Behöver lite svenska också va ;) sitter under en filt som jag fick av min farbror med familj i måndags. Den är mörkblå, och så står det sverige med gul text. Fin va?!?!!? XD Jag skulle aldrig vilja ha en sådan hemma, men här i England är det en kul grej. 

Jag flög med ryanair i onsdags, aldrig flygit med dom innan. Och dom som har flygit med mig innan vet att jag är flygrädd, och detta skulle jag göra själv. Men när jag stod i handbagage grejen så var det en söt tjej som sa; "är det du som är Mård?". Det var en mycket trevlig och göllig tjej som heter Amanda. Hon känner Anna, som hade sagt att jag också skulle flyga den dagen! Amanda var väldigt trevlig, hon skulle till sin pojk som pluggar i London. Så vi stod i kön tillsammans, med tanken på att vi hade platser långt i från varandra. Men tydligen fick man sitta vart man ville, så vi satt bredvid varann, vilket var himla bra! Hade ju tankarna på andra vägar när vi åkte iväg, även om det var läskigt. Hade jag suttit själv hade jag skitit på mig. Fast landnignen var det värsta jag varit med om. Har aldrig varit med om en sådan duns någon gång innan.


Sen var dom tvunga att kolla våra pass igen på flygplatsen i London. Det var rätt trögt, för det var ju inte bara vårat plan som precis hade landat. Efter det så skiljdes vi åt, hon skulle åka buss och jag tåg. Jag fick byta fyra gånger, varav två byten var underground. Det var jättejobbigt, med tanke på att jag hade världens största väska + en halvstor väska! Men tillslut satt jag på sista tåget och var nästan helt slut!

Jag kommer inte att använda familjens namn i bloggen, eftersom jag inte är säker på att dom vill det. Men kommer att använda deras första bokstäver i namnen. Så, vi börjar med mamman, S, hon är jättetrevlig, pratar mycket (vilket är bra för jag är ju lite blyg). Pappan, I, han är också mycket trevlig. Men när han pratar så är det inte om vardagliga saker på S pratar om, utan om saker han tycker såsom "hiking" och skogen och sånt. Han vet iprincip allt om utomhusaktiviteter! Pojken, J, är äldst utav barnen, han är 9 år. Han är en mycket intelligent pojke, nästan abnormt. Hans favoritsysslogöra är att läsa nationalencyklopedin. Och han kan allt utantill sedan! R, den äldsta tjejen i huset, 6 år. Hon är mycket gullig och sprallig. (hon kom precis in och gav mig en godnatt kram) Den yngsta tjejen, H, är 4 år. Hon är väldigt söt och har mycket energi fram till middagen. Då är hon helt slut och blir sur över allting. I England börjar man skolan vid 4 års ålder, så hon har precis börjat skolan och är väldigt trött därefter eftersom hon inte är van vid det.

Next time you'll hear from me, I'm in the UK!

Åh gud, åker till england snart. Det känns ganska overkligt. Men först ska jag sova, kommer nog inte sova så gott inatt, är ju så sjukt nervös. Och som pricken över i:et så är jag grymt flygrädd. Haha, och jag ska flyga själv. Hur kommer detta att gå egentligen?

Nu har fjärilarna i magen disco!

Nu är jag riktigt nervös. Imorgon gäller det. Jag ska bara städa upp lite här, sen ska jag ta hårddisken och lägga över de bilderna jag vill ha. Ska inte dra med mig den över till England. Den är fan för tung! Har redan övervikt och då har jag rensat hundra gånger känns det som. Men nu är det verkligen inget jag kan klara mig utan kvar. Jag MÅSTE ha de grejerna. Det är bara så.

Har vinkat av Mimmi nu, kommer inte ses på ett bra tag :( Men vi planerar att kanske fira nyår i London? Ta in på vandrar hem och rocka loss i London. Hur underbart hdae det inte varit? Hade vart trevligt med lite mer folk, typ spiderman, hjerta och lovedrug. Det är vad dom heter i min mobil, kan ni gissa vilka ni är? ;D (Mimmi heter bestis, och spiderman vet redan att hon har det smeknamnet..)


Om jag dör imorn (om planet krashar eller att familjen är psykopater) så vill jag ha kladdmuffins på min grav, så det så. Lite cola hade vart fint med. Oke? :D

Avsked efter avsked

I helgen var det vännerna man sa hejdå till och idag var det släkten. Imorn kommer mimmi även för ett sista avsked sen är det England som gäller på onsdag. Jag är så nervös att det finns inte. Och jag kan ju säga att 20 kg bagage inte räcker för fyra månader. Imorn ska jag göra sista rensningen , och då har jag redan rensat många gånger idag.

Snart är jag där. Snart kommer det jag väntat på. Jag är redo att upptäcka världen! (England till att börja med!)

Party weekend and goodbyes

Liten uppdatering om helgen, väldigt liten och kommer inte att bli längre. Men det var en mycket fin helg!

Helgen har bestått av party och hej då's. I fredags var det wackstahvintage store med klädinköp, fint folk, vin, live musik och trevlig stämmning. Linus har gjort ett grymt jobb med sina kläder! Efter så gick jag, Alice, Sarah och Andreas till trädgårn och dansade. Alla utom Sarah då.

Lördagen var det avskedsfest för Julia som ska flytta till Bangladesh i ett år. Det var maskerad och alla hade masker, det var väldigt trevligt. Fina människor även här (nästan samma) och vi hade urskoj. Sov hos Sarah, vi tittade på the house bunny och Sarah's pappa är lika rolig som Sarah!


Kom hem vid fyra typ, så jag och mamma köpte donken sallad. Godaste någonsin. Nu håller jag på att städa/packa. fixar och donar som in i norden.

pack for it! almost ..

Jag håller på att tvätta som in i norden (vuxenpoäng), för jag vill ha rena och goa kläder när jag åker. Så jag har lagt upp massa saker jag vill ha med till England, men har inte lagt upp allt jag vill ha än, men jag är on my way. Och sen så ska jag rensa. För jag kan inte ta med allt som jag vill ta med. Får ju bara ha med mig 20 kg. CRAZY. Hur ska jag överleva i fyra månader på 20 kg?! Kommer nog shoppa rätt mycket där. Hoppas jag! ;)

Åh, jag är så nervös. Ska till ett annat land helt jävla själv. Men så jävla spännande. om några dagar är det dags, det är dags för mig att bli vuxen. SHIT. Längtar tills jag får vila mina ögon på London bridge. GASH, kan hända vilken dag som helst.



och aldrig har kärlek drabbat mig så

Att citera Lasse Lindh känns bra. "och aldrig har kärlek drabbat mig så" Fast för mig gäller det en klänning jag köpte idag. Jag hade egentligen inte råd. Men det var min drömklänning. Jag har aldrig sett något så fint innan. Visst blev den inte lika snygg på som jag ville, men det gör inget. Den gör min garderob fin. Försökte hitta en bild på den på hm.com, men hittade den inte. Så jag kanske får ta kort på den någon dag. För vem vill inte se min drömklänning? ;)

Idag så åkte jag in till stan och spenderade väldigt mycket tid med Sarah 'spiderman' Lind. Det var mycket fint och trevligt. Vi hade en dejt på jensens, hur god mat som helst. Vi gick i affärer (som vanligt) och jag handlade mer än jag egentligen borde. 3 bas linnen i olika färger, en svart bh, lim och strass, drömklänningen, någon slags kavaj, tre presenter, 1 till vardera barn. ca 1300 kr gick dagen på. Så nu funderar jag på att lämna tillbaka klänningen jag köpte i tisdags, men den är ju också fin. Så vet inte riktigt. Kanske kan snåla i England? Men vad kul att komma dit och snåla? :( Sen åkte vi och hämtade mitt pass, och sen gick vi in på ikea och coop forum med. Höh, sen skjutsade jag Sarah till molekylen för hon skulle överraska Tommy. :)


Nu ska jag börja packa. typ. Jag ska lägga upp allt jag vill ha med, och sen får vi se vad som kommer att få plats i väskan. Det är inte många dagar kvar nu. Det är känns väldigt crazy!

driving down route 66

Idag ska jag ta bilen ner till Göteborg, ska käka med sarah och ta hand om lite saker. Bl.a byta ut mitt pass, köpa presenter till barnen, gå till banken, köpa baslinnen på h&m m.m :) Och som pricken över i:et, så ska Sarah, en utav de bästa människorna på jorden hålla mig sällskap.



When it suck to have a drivers licence..

När det verkligen suger att ha körkort är när..

man får köra mamma till jobbet kl 6 på morgonen! Och det var ju inte så att jag hade snygga kläder direkt. Körde på mig ett par mysbrallor, en tjocktröja och ett par pissetofflor. Endast.


Men på den ljusa sidan, så får jag vara med om det otroligt sköna, att få somna om igen. Gud vad skönt ändå, gått upp tidigt (för tidigt) och sen få somna om igen. Jag längtar redan.
Funderade ett tag på att inte lägga mig igen, men det är ju minst en och en halv timma innan jag bör gå upp. Så jag bör lägga mig och få min skönhetssömn igen. Så, godnattt!

Ruthie Davis

Alltså, ser ni hur jävla bad-ass dessa skor är? Det finns inga ord som beskriver en perfektion som denna! Hur som haver, det här är ett par underbara skor. You see.. it's my birthday soon..

Coca-cola injection

Jag kan inte säga att jag gillar sprutor direkt. Ärligt talat så får jag lite ont i magen innan. Idag har jag varit stora tjejen och tagit två sprutor! Först bedövningssprutan hos tandläkaren. Och nu tog jag sprutan twinrix, inför Thailand. Ska ta en dos till om en månad, så måste söka upp någonstans i England som man kan ta den sprutan.

Men fatta vad häftigt det hade vart att spruta in cola, haha. Det hade vart fint, och det hade nog bubblat i blodet!


Crooked smile

Cyklade till tandläkaren tiiiidigt idag. Skulle laga ett hål, fick bedövning. Han borrade, och det kändes i hela munnen. Det gjorde ont, konstigt ont. Kommer vara mer nogrann med tandborstningen i framtiden, för jag vill inte borra igen. Men nu har jag ett snett sexigt leende, som edward!


Ska nog titta på Twilight och New moon idag, för det var längesen. Eller så ska jag titta på Peter Pan, har saknat min man. Pusshej! :>

London Calling

londoncallinglive - vilken dum bloggdomän, men det får vara. Londoncalling var upptagen, no shit sherlock. Här kan de som vill följa mig när jag åker till England tänkte jag. Hoppas att jag kommer hålla bloggandet uppe bara.


Den trettonde åker jag till England, utanför London. Ska vara en aupair hos en tre barns familj, och förhoppningsvis leva livet. Ska ta hand om två töser på åldrar 4 och 6, och en pojke på 9 år. Wish me luck.



Eftersom jag är så himla bad-ass så lyssnar jag naturligtvis
på London calling samtidigt som jag skrev detta inlägg.

RSS 2.0