♥ Dag 11 – Mina syskon.

Julia:
Julia är en sprallig men lat tonåring. Hon är sex(5,5) år yngre än mig, vilket är ett ganska stort mellanrum. Hon går mig nästan alltid på nerverna och håller nästan aldrig tyst eller sitter still. Dock så har hon alltid hjärtat på rätt ställe. 

Oskar:
Två år äldre storebror. Som barn (vi båda är ju så kallat vuxna nu) bråkade vi alltid, jag kommer inte ihåg en lugn stund när han bodde hemma. Nu är vi definitivt lugnare tillsammans och kan faktist ha seriösa samtal utan att hoppa på varandra, vilket är skönt. Han är mycket duktig på det han gör, dvs ljud och ljus tekniker. GE HONOM JOBB, HAN FÖRTJÄNAR DET.

DET S-N-Ö-A-R

Hemma i Sverige kanske det inte är en sån big deal, eftersom ni har mycket snö. Och har haft det ett tag, och det kommer mer och mer. Men här brukar det inte snöa, speciellt inte innan december. Enligt Sandra så har det varit den kallaste November sen 95, vilket är 15 år. Så snö i november är längesen. 

Det snöar rätt mycket nu, och på ett sätt hoppas jag att det blir mycket, men på ett sätt inte. FÖR DOM HAR INGA PLOGAR HÄR. Och inga vinterdäck. Vilket är rätt konstigt ändå, för klimatet är ju inte varmt året runt, så man blir insnöad gaaanska lätt här. Men jag vill ha snö. Jag älskar snö. 


Jag och Anna förra året, då resten av Sverige var trött på snön, 
då tog vi ut pulkan och hade hur kul som helst. Awesome <3




Open up my eager eyes

The Killers - Mr Brightside

♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.

Tre par leggins, 1 par vanliga sockar, 1 par raggsockar, två linnen, en cardiganoch en kofta. Var det någon som sa att jag frös?

We should be facing the truth

Example - Kickstarts

Ny vecka, nya tag!

Idag så har jag faktist gjort en gryta av något slag, eller jag håller på. I slow cookern, det var väldigt enkelt om jag får säga det själv. Hacka alla grönsaker i samma storlek, 1 burk hackade tomater, 1 burk bönor i tomatsås, lite örter och på med locket. Kommer vara klar ikväll någon gång. Hahaha, AWESOME! En sån ska jag lätt skaffa när jag flyttar hemifrån och har jobb, för man kan liksom laga maten medan man är på jobbet!
Ska snart springa runt och sätta i lakanen i barnens sängar, men ska se ett avsnitt av dexter först. Cheers!

I wont be the lonley one

Glasvegas - Daddy's gone

♥ Dag 9 – Min tro.

Min tro, vadå min tro? På gud eller vad? Nej, jag är inte speciellt troende, men jag är konfirmerad. Det är väl allt jag har att säga om min tro. HAHA

Tuesday wednesday break my heart

The Cure - Friday, I'm in love

♥ Dag 8 – Ett ögonblick.

Rubriken "ett ögonblick" vet jag inte riktigt hur jag ska ta. Ska jag berätta ett ögonblick som förändrat mitt liv, ett ögonblick som betyder mycket för mig eller bara ett ögonblick? Jag vet inte. 

Så ja, det första jag tänkte när jag såg "ett ögonblick" tänkte jag på en utav de bästa musikupplevelserna jag någonsin har haft. Jag har sett ganska många konserter och i helheten som konsert så tillhör detta inte till dom bästa, men just det ögonblicket var något utav det bästa jag kännt av. 

Jag var på NRJ in the park med Mimmi och Angelica. Det var några band jag ville se, bl.a Neverstore och Sunrise Avenue. Den sommaren gillade jag sommardängorna "giftig" och "glassigt" med Mange Schmidt, mest giftig, för den gjorde han med Petter. En artist jag gillat sen jag var liten. Jag kommer mycket väl ihåg när jag hade min svarta stereo (är fortfarande på mitt rum, men har inte varit igång sen jag fick min dvd, när jag gick i sjuan) och spelade en hits for kid skiva, händerna i taket var min absoluta favorit låt. 

Denna dagen, på NRJ in the park stod det INGENSTANS att petter skulle uppträda, men Mange skulle. Mange sjöng först glassigt och sedan giftig. Han sjöng mer än halva sången, och så kom Petter upp på scen. Och jag vet inte om Mimmi och Angelica märkte detta, men jag var lyrisk. Denna underbara artist, denna underbara man som jag i så många år beundrat, han var där. (hade jag köpt biljett för att se en konsert med honom hade det inte varit samma sak, det var själva överraskningen som gjorde hela grejen) Och jag kan lungt säga att det är mitt absoluta bästa musikögonblick. Och självklart fick jag världens bästa kort på det med, för att föreviga denna underbara stunden!


I'll be the wings that keep your heart in the clouds



Mayday Parade - I'll be the wings that keep your heart in the clouds

HEAD OF DYNAMITE

Har något så otroligt ont i huvudet, känns som att det ska sprängas. Jag har provat värktabletter, luft och cola. Och inget hjälper, och jag kan ju säga att det är svårare att ta hand om barn när man har ont i huvudet! Men tur att det är fredag, för det betyder HELG och LEDIGHET! Men ska nog spendera dagarna med familjen ändå, litegrann iaf. För Sandra har sin kompis här denna helgen, so I got nothing to dooo! Hahaha

Idag åt vi indiskt, det var gott, men ändå inte. Smaken var god, men jag gillade inte konsistensen. Var typ.. mjöligt. Men det var starkt och gott! :) 

Ska ha en riktig filmkväll ikväll, ska se en massa disneyfilmer. Weho!

♥ Dag 7 – Min bästa vän.

Min bästaste bästaste vän är Mimmi. Hon är den absolut bästa vän man någonsin kan få, hon har ALLT. Hon är omtänksam, underbar, rolig, seriös när det behövs, finns alltid där och är väldigt snygg också! 

Under de sex åren jag kännt Mimmi har hon alltid varit en utav de närmsta, det gick väldigt snabbt för oss att bli vänner, trots att vi faktist inte har allt för mycket gemensamt! När vi gick i åttan åkte vi till Grekland tillsammans, och det var då jag visste att hon var min bästa vän, och att hon alltid kommer att vara det. Vi har gått igenom så mycket tillsammans de här sex åren, både fysiskt och psykiskt. 

Jag saknar dig något så enormt mycket, men om mindre än en månad är jag hemma på Svensk mark, och då ska jag träffa Mimmi! <3 



På båten mellan Turkiet och Rhodos

På King Arthur!


Innan en skivsignering och spelning i Uddevalla!

Innan Green Day

Rockbaren då jag firade Mimmis födelsedag. Jag bjöd hela kvällen!

Modevisningen i år, här har hon på sig mina favoriter jag gjorde! Hatten, toppen (halsbandet är fastsytt) och fodralklänningen!

Efter modevisningen på väg till Vintage store!

OBS, GAMMAL BILD. JAG ÄR JU BLOND. På väg från Göteborg, antar Liseberg!

Faliraki beach! <3

♥ Dag 6 – Min dag.

Egentligen ligger jag en dag efter, men det gör väl inget? Om jag orkar efter min prommis sen efter detta inlägget kör jag nästa med, annars blire imorn! 

Dagen börjar med att jag tar fram frukost till barnen, H kommer ner och frågar om hon får rita, jag säger till henne att hon måste äta sin frukost först och göra sig i ordning så kan hon rita den sista halvtimman innan vi går till skolan. Hon blir förbannad, as usual och får ett skrikanfall. J och R kommer ner och äter sin frukost bra och sansat, och efter frukosten så ritar dom. H är fortfarande arg och kastar sin mat på golvet. Det resulterar i att hon får äta sin frukost i köket, själv. H var fortfarande på sitt usla humör när vi skulle gå till skolan, och jag hotade med "buggyn". Detta fick henne att lugna ner sig då hon inte vill bli behandlad som en bebis. Själv tycker jag att hon i 90% av dagen beter sig som en bebis dock! 

Kom hem och käkade min frukost, gjorde mina sysslor, idag med ipod i öronen. Jag tittade sedan på Americas next top model, better with you och cougar town. Efter det duschade jag, åt lunch och gosade med Toffie. Blev sedan rastlös och städade rummet. 

Gick till skolan och hämtade tjejerna, gav dom ett "after school" snack direkt. Sen ville dom titta lite på tv, vilket jag lät dom göra idag. Sedan gjorde jag beacon mackor till dem, och H blev förbannad igen. För ingenting. Sen hämtade vi J med sparkcyklarna och gjorde en beacon macka till honom direkt. Sen åkte J och R på karate och jag och H myste framför tvn. Nu har H lagt sig och J och R är fortfarande på karate.

Åt nyss middag, ska kika lite snabbt på internet innan jag tar mig en prommis. PUSS

♥ Dag 5 – Vad är kärlek.

COLA

♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.

OBS, FRÅN IGÅR!
Jag åt fiber and fruit flingor, extra russin och mjölk till frukost. Sen käkade jag en dubbelmacka med stekt ägg i mitten till lunch och till middag åt jag en kalkon curry med ris! :)

Somnade tidigt igår!

Ja, jag somnade så tidigt att jag inte hann lägga ut det sista blogg inlägget, som jag hade tänkt att lägga ut. Jag hade redan planerat en tidig läggning, men inte så tidig. Men internet dog, så jag dog as well! Vaknade någon timma senare av att en katt sov på mig. Det var ju inte riktigt meningen!

Jag har sovit lite extra idag också, vilket förvånar mig. Jag sov ju så länge i natt, varför var jag ens trött idag. Kommer jag kunna somna i natt nu. Ska jag dygna?! Nä, jag vete fan!

Karate gear!

Mina uppgifter var annrolunda idag än vad de brukar vara på en måndag, brukar få stryka några klänningar på torsdagar (tar ca 15 minuter) men fick strykningen idag istället. Kan ju säga att det inte är lätt att stryka en karate dräkt, (eller vad man ska kalla den). Och jag har strykt två! Tog mig över en timma, men ungarna måste ju vara fina på träningen! Sen så var det ju några klänningar också såklart! 

Tvättar lakan varje måndag, och i torktumlaren var det från gårdagen, så tänkte ta in och vika åt S, men dom var ine ens torra. Då hade inte luckan stängts ordentligt så programmet hade inte gått igång. Så nu får jag vänta en och en halv timma för att torka lakanen, och sen ska jag ju torka min tvätt med. Pfft, det är jobbigt när det går fel. 

Nu när jag tagit hand om hushållssysslor och sånt själv i över en månad kan jag inte vänta till dagen jag flyttar hemifrån för att bo alldeles själv. (eller kanske med en kompis, eller varför inte en man?! ;D) För då kan jag göra precis hur jag vill, här får jag instruktioner om hur jag ska göra och sånt. Det gör mig ingenting, men vissa saker hade nog underlättat både för mig och dom om jag fick göra som jag vill.
Jaja, nu ska jag sätta i nya lakan i barnens sängar!

♥ Dag 3 – Mina föräldrar.

Mamma
Min mamma är en väldigt omtänksam och ibland överbeskyddande person. Hon bryr sig väldigt mycket om alla i hennes närhet, ibland lite för mycket. Men det är ju det som gör henne till Mamma! :)

Pappa
Min pappa är också väldigt omtänksam, men väldigt envis också! Men han hjälper alltid till om det behövs både när det gäller inom och utom familjen. Men ibland är han lite seg. Som när tex när man vill ha speglar uppsatta baksom sin dörr, då kan det ta sisådär 2 år innan dom kommer upp. Men tillslut så kommer dom, för han glömmer för det mesta inte. Jag tycker att jag och pappa har ett speciellt förhållande, och jag är lite av en daddy's girl.

Julshopping + lite till

Idag var det in till Guildford för lite Julshopping med Sandra. Dock försov jag mig och stackars Sandra fick vänta på mig i en timma! Men tillslut kom jag allt fram efter bök och bråk. Vi sprang in på Primark och shoppade loss får jag nästan säga! Sen gick vi och köpte en plånbok till mig, för vi har konstaterat att min lilla funkade inte, för man får så mycket mynt här. 8 olika valörer i mynt, så man samlar på sig onödigt mycket mynt. Den stackars kassörskan i den affären skrev kvittona för hand, tycker att med dagens teknik så bör man inte skriva för hand! Sen käkade vi på nandos, delade på en halv kyckling och en stor pommes. GOTT. Bottomless cola också såklart. Sen gick vi runt och kollade lite mer i affärer och köpte lite mer! Så nu har vi båda gjort av med kanske lite för mycket pengar! När alla affärerna hade stängt bestämde vi oss för att sätta oss och dricka varm choklad på starbucks, för vi ville tjattra lite till. Men det stängde också 17, DÅLIGT! Så vi gick till Costa istället. :)

Nu har jag också beställt linser, eftersom mina bara räcker till Januari. Vilket känns skönt att jag fått det ur vägen.

London hela dagen

Ja, idag åkte jag in till London med Sandra! Först åkte vi till Tower bridge så jag äntligen fick sett den, och jesus vad mäktigt. Men resan dit blev inte riktigt som vi tänkt oss, vi hamnade lite fel, gick lite fel men kom efter en härlig promenix fram. Nästa gång vill jag se den i mörker! Av våran långa promenad blev vi hungriga och åt på Nandos (how wonderful!) och jäääävlar vad mätt jag blev. Jag är fortfarande mätt, och vi åt vid två typ. Sen åkte vi till Oxford Street, så sjukt mycket människor. Gick in på Primark och köpte den gosigaste tröjan någonsin. Vi gick sedan till boots och H&M. Efter det åkte vi och tittade på bio. Äntligen fick vi sett You Again och den var sjukt bra. Hur rolig som helst, se den! :) 

Imorn blir det att åka in till Guildford för lite julshopping, eftersom det bara blev lite shopping idag!

♥ Dag 2 – Min första kärlek.

Coca-cola har alltid varit där för mig, och är självklart min första och enda kärlek. Det finns inte ord för hur underbar denna sprudlande drycken är. Dock är den inte bra för mig, som de flesta första kärlekar inte är. Den är ju så underbart god till all mat, till all snacks eller bara för att släcka törsten. För en billig slant kan man köpa den lyckan att känna bubblorna i halsen. Coca-Cola, I love you, but I have to let you go!

Nicole Richie

Nicole Richie är en utav dom snyggaste personerna på denna jord enligt mig. Och så hon har sitt hår på denna bilden vill jag att mitt hår ska se ut. Stylingen, inte färgen. Tycker verkligen det är skitsnyggt. 

Funderar på att försöka få tillbaka min naturella hårfärg. Men sist jag skulle göra en förändring slutade det med att jag färgade svart igen efter ca ett halvår. Men då gick jag till en som inte var färdigutbildad och hon gjorde inte som jag sa till henne.
S sa, när hon fick reda på min naturella hårfärg, att hon tyckte jag skulle ta tillbaka min hårfärg. Dels för att hon själv aldrig skulle kunna vara blond (dirty blonde) eftersom hon är svarthårig naturligt och dels för att hon tycker att när man börjar få gråa strån i sin kalufs gör man inget annat än färgar håret. Jag har färgat mitt hår i princip hela tiden i 4 år. 

Dock vet jag inte om jag skulle passa i min naturella hårfärg, för det var så längesen var naturell. Men jag kan ju alltid färga det svart igen, som jag gjorde sist. Men tänk vad skönt det hade vart att slippa färga var 5-6 vecka. Om jag ska fortsätta vara svarthårig bör jag färga snart igen, har inte färgat sen början av oktober.

Jaja, nu ska jag sova, för imorn ska jag in till London. Jag har en lista med saker jag behöver, saker jag vill ha och saker jag bör ha. Sen har jag en lista på vad jag ska köpa i julklapp också. Cheers mates!

♥ DAG 1 – PRESENTERA MIG SJÄLV.

Jag heter Kristin (noshit!?) och är född 22 oktober 1991, dvs jag är nyfyllda 19 år! Föddes i Uddevalla och bodde i Hallinden tills jag var 1,5 år gammal, då flyttade vi till Stenungsund där jag är uppvuxen! Jag har en storebror och en lillasyster. Ska väl inte dra så mycket om min barndom (jag är ju vuxen nu :c), men kan dra några speciella stunder. Vet inte hur gamla vi var, men när jag och gbä bodde grannar hade vi mycket för oss. Bland annat cyklade vi runt i inneringen med hjälmar bakochfram med såpbubblor i ansiktet. Vid 9 års ålder cyklade jag in i ett berg, bröt armen. Har sedan dess fått höra "vägen svängde men inte Kristin". Det var dagen efter mitt födelsedagskalas.

Jag tog studenten från Angeredsgymnasiet i maj i år, gick inriktningen textil, mode och design. Det var väldigt kul, och jag lärde mig mycket. Men det är inget jag vill jobba med i framtiden. Jag sommarjobbade på Gripsholm, vilket var ett drömjobb för mig för tillfället. Jag har inte koll på vad jag vill göra i framtiden, men det var verkligen inte tråkigt på gripsholm. Kanske butiksyrket är något för mig i framtiden. Just nu bor jag i Ash, utanför London och jobbar som au pair i en underbar familj. Tar hand om tre underbara ungar, men klart att dom är challenging var dag. Det är ju tre barn som sagt.

Jag verkligen älskar musik och tittar för det mesta på alla musikprogram som finns. Jag gillar rock, gammal som ny. Mitt favoritband just nu är Mayday Parade. Jag älskar att titta på film och tv serier, är nog lite för beroende av det tyvärr. På tal om beroende, så är jag starkt beroende av cola, borde sluta. Men kan inte hitta viljan i mig att för att sluta! När jag kommer hem till Sverige igen ska jag ta upp syandet, för det är något jag saknar. Ska nog sy någon klänning eller något. Jag älskar att resa och upptäcka nya platser, hade jag haft råd hade jag gjort det mer!
Det var väl allt för mig för tillfället, cheers!

30-DAGARSUTMANING

Snodde denna lista av gbä, hehe! I may or may not write everyday, det återstår och se.

♥ Dag 1 – Presentera mig själv. 
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Christmas shopping & you again!

Imorn drar jag in med Sandra till London igen. Vi ska titta på tower bridge, shoppa julklappar, äta på nandos och se you again. Denna gången så har vi kollat upp långt i förväg vart den går och när den går. Så nu hoppas jag att det finns platser kvar när vi kommer in. Jag kanske ska köpa mig en jacka också, är i behov av en ny vinterjacka. (vill ha modellen i inlägget nedanför) Kommer att bli en awesome dag! 

Igår fick jag reda på att I har epilepsi och igår hade han ett anfall. S vet precis hur hon ska bete sig så det var ingen fara, men tycker att dom kunde berättat tidigare ifall det hade hänt något när ingen annan var hemma. Men allt gick bra, han var väldigt trött idag bara.

Svart eller grön?!


- L O V E !


That's a secret I never tell

Ingen tvekan att Gossip Girl är min favoritserie, börjar bli riktigt bra igen. Tycker det har vart lite svalt men den nya säsongen har varit underbart bra. I det nya avsnittet så var Taylor med (hon har ju bara vart med till och från nu i det sista), och även hennes band "The pretty reckless" (som kanske ska ses 16 dec i London!!! dvs om jag hittar någon som vill och kan gå med mig) låt Make me wanna die var med i avsnittet. Härligt! 

90210 var riktigt bra idag med, weho! Ska kika på Chuck, Hawaii five-0, How i met your mother, the big c och two and a half men senare ikväll, efter min promenad dvs. Funderar  på om jag ska köpa hem cola, har faktist inte drukigt cola igår eller idag. Huvudet börjar dunka lite svagt, kommer nog bli värre senare ikväll. Haha, beorende som inte borde finnas... 

Blev ju inte You Again i söndags, men blir kanske inne i London till helgen istället. Hade ju faktist vart skitbra, för jag vill se tower bridge plus att jag inte säger nej till Nandos, finns INGET bättre! Nu mina vänner kommer jag skriva något vissa inte kommer tro på, men det är bättre än Jensens, plus att det är billigare och har riktig Cola! Hur bra kan det bli på en skala liksom?!


åhhhhhh!!!

You Again gick till både min och Sandras besvikelse inte i Guildford igår! Så istället för bio så gick vi till en pub i närheten, tittade lite lätt på menyn, men kände inte för någon mat där, och inte heller pepsi. (varför finns pepsi ens?)
Så vi tog beslutet (efter en stund, vi får sluta spela rolla!) och gick till Nandos i stället, käkade god mat och bottomless cola. Tjattrade som in i norden och gick inte förrän det stängdes vid tio. Jag ville ha en choklad kaka grej, men den hade dom inte så jag tog morotskakan. HUR GOD SOM HELST. Men jag pallade inte äta upp allt, toooo much fooood! Haha!

Härlig kväll, nu ska jag käka frukost och spela sims till 10, sen ska jag ta itu med tvätt! (tvätt maskinen gick ju sönder förra måndagen då jag skulle tvätta, så jag har två veckors tvätt här. blääää)

You again!

Skall in senare idag och se filmen You Again med Sandra! Kommer att bli awesome, för denna film har jag velat se länge! Älskar Kristen Bell! 




Cheeeeers!

London

Jao, igår vart det in till London med Sandra! Kom inte iväg förren kvar över elva, var tänkt tidigare.. Men väl inne i London gick vi och tittade på London Eye, Big Ben och efter Big Ben så gick vi till "lejonen" som Sandra ville kalla det! Där träffade vi Sandras vän Ida, såg en snubbe på inlines som stylade lite, och en filminspelning av något vis. Gillade han som käkade hamburgare mest. Åt på Nandos, mums! Snurrade runt på piccadilly circus, gick en helveta lång promenad till Oxford street, gick in på primark och h&m. Tog tuben till Notting hill där vi skulle byta för att komma till tower bridge, men den tuben var avstängd. Så vi tog en dubbel däckare tillbaka till oxford street. Sen så på något sätt tog vi oss tillbaka till London Waterloo och tog tåget hem! 

Mycket trevlig dag, kunde inte bett om bättre sällskap! Nästa gång så måste jag till tower bridge dock! :) 

Hade vart gott med en chicken breast fillet wrap från nandos just nu..

Hej mamma, jag lever!

Jag pratade med mamma igår på telefon, ringde eftersom jag hade fått en avisering om ett hm paket. Jag trodde att jag hade avbokat allt, tydligen inte! Och då sa min mor att jag var tvungen att blogga så att hon visste att jag lever! Så, hej jag lever!

Idag var det en hektisk morgon, nog sagt om det, för jag vill inte återuppleva denna morgon. Sen så satte jag mig och tittade på the vampire diaries. Kan ju säga att jag gillar det mer för varje avsnitt, så spännande! Sen satte jag på Bones också, men somnade en stund. Damsög sedan undervåningen, spelade sims sen. Hahaha sicken tönt jag är. Men ja, jag är ju en periodare! :D Gick och hämtade barnen, som fick sin "friday sweets" borttagen i morse av deras pappa, så dom var inte på humör riktigt! Men I gjorde maten idag, var skit gott. Vet inte vad det hette, men det var halva rödlökar som var glaserade och bakade i ugnen. Mumma!

Imorn drar jag in till London hade jag tänkt, wehoooo! :D

Filade naglarna, så det luktade bränt!

Ja, jag har precis filat ner mina naglar (som för övrigt aldrig varit så långa förut), eftersom en bröts av. Och nu luktar det bränd nagel här inne. Gott!

Har suttit och spelat sims hela dagen, det var väl ändå onödigt Kristin?! Jo, det var det väl, men himla kul är det! I alla fall när man har perioden, sims. Det har jag nu, den kommer och går, oftast med 6 månaders mellanrum. Om en vecka kommer jag nog ha tröttnat, och sen kommer jag nog inte spela förrän jag är i Sverige. Men det är så jag fungerar! Jag har också gjort mina vanliga sysslor här i huset, och för en gångs skull gjorde jag det direkt när jag kom hem. Och jisses vad bra det blev, hade hela dagen att spela sims sen ju! Nu ska jag gå och hämta flickorna, dock blir det inga sparkcyklar idag, för en viss liten H var en nightmare idag. Synd, jag hade tagit med dom annars.

PUSS! :)

Snart ut på en liten prommis igen!

Ja, jag går en promenad varje dag. Ibland tar jag den lilla rundan, tar ca 40 minuter, ibland så tar jag den stora, vilket betyder att jag går den en gång till! Men det brukar bara vara när jag pratar i telefon och inte vill lägga på. Brukar ringa när jag är ute och går eftersom mitt rum ligger intill småttingens rum, och hon lägger sig vid halv sex varje dag. 

Idag ska jag inte ta med mig pengar, så jag inte blir frestad att stanna vid affären och köpa cola, för cola kommer ruinera mig snart! Okej, kanske inte, 17 kr per dag lägger jag på cola, men om jag sparar dom 17 kr var dag, så blir det ju en del. På en vecka är det 119 kr som jag hade kunnat lägga på annat! Som tex en snygg ring, för jag har ju inte tillräckligt med ringar. Köpte en fin ring i helgen, på topshop, fast den är guldig, jag är inte helt hundra på guld. Men jag älskar ringen ändå! Jag använder ju aldrig guldiga saker, tycker inte riktigt om guld. Föredrar silver. Men nu har jag ju något som är guldigt! :) 

Såhär ser den ut, fast guldig, fanns inte den silvriga i butiken! 


Jackson Rathbone

Tidigare idag nämnde jag No ordinary family, det var precis innan jag kollade på det nya avsnittet. Jag fick mig en trevlig överraskning när en utav mina favorit skådisar var med. Han spelade en 16 årig datanörd, det som överraskade mig var att han faktist spelade en 16 åring, han har haft äldre roller de senaste filmerna. Och i Twilight serien spelar han en 20 åring, eller ja, en vampyr i en 20 årings kropp.

Här ser han ut som sin riktiga ålder, 25.




Här är några bilder från No ordinary family, som 16 åring





Ellen DeGeneres

Ellen DeGeneres är ju bara för bra! Bästa talkshowen någonsin, älskar när hon skrämmer folk, och Taylor Swift här, har den bästa reaktionen någonsin. Fick gå på toa efter det här! 


Young folks

Om ni ville veta, så har jag haft denna låten på huvudet i en vecka ungefär.. Ibörjan tyckte jag det var nice, för jag gillar ju den låten. Men nu är den bara extremt jobbig. Jag vill ju vissla hela tiden pga den! :(



No ordinary family

Har börjat se på en ny tv serie, No ordinary family heter den. Den handlar om en familj som är med i en flygolycka, och efter olyckan upptäcker de att de har ovanliga krafter. Påminner lite om Heroes, fast bara lite. Den håller mig väl underhållen och jag gillar den. En ganska rolig och egentligen helt onödig tv serie är Raising Hope, den är sjukt kul men känns ganska onödig och är nog inget som håller i längden. Handla om en kille som gör en kriminell kvinna med barn, kvinnan blir avrättad efter födseln och vårdnaden ges över till killen. Ca 20 år tror jag killen är. Så han bestämmer sig för att faktist ta hand om barnet, men både han och hans familj är inte så duktiga på det. Fast den är ganska kul, så underhållande, javisst!

Nu ska jag hoppa in i duschen, ska bli skönt. Sen ska jag se om jag har några timmar över att sova lite. Tror att jag fortfarande är lite förkyld, för sov ändå 7 timmar i natt, ändå är jag väldigt trött. Ha en fin dag! :)

Varför får jag ingen snö för?!

Jaha, så alla otackasamma svenskar i sverige får snön, men inte en som älskar snö?! När jag loggade in på facebook i morse så var den full av snöhatare. Haha, det är lite fuskigt att jag får regnstorm och ni får snöstorm, tycker jag.

Idag var H väldigt duktig. Hon har varit en ängel denna veckan, men det är ju bara tisdag idag. R och J var en pain i the neck, men det gick över när vi kom hem från skolan. H och R stängde in sig på R's rum och lekte något som var hemligt, jag och J tittade på TV. Ganska lugn dag. Gjorde bakade potatis, potatisarna var lika stora som mitt huvud. Två räckte till sex personer, och ändå var det en halv kvar. Ni anar inte hur stora dom var!

Min mamma sa till mig en gång, att hon trodde att om jag åkte till USA skulle jag komma hem med en tatuering. Inte helt uteslutet faktist, men dagen jag skaffar en tatuering är då jag verkligen vet vad jag vill ha. Än så länge behöver du inte oroa dig mamma! Men idag så såg jag några bilder på tatueringar som jag tyckte var väldigt fina, speciellt placeringarna.






if you don't live for something, you'll die for nothing

Idag när jag vaknade så stod flingorna redan på bordet, och ungarna var väldigt duktiga idag. Behövde inte säga till mer än tre gånger när vi skulle gå (brukar få tjata som in i bomben) plus att ingen bråkade. Det var första dagen sen jag kom hit dom inte bråkat på morgonen över något. Kan tex vara tandkräm, mjölk osv. Alltså vad som!

Det var jäkligt kallt idag, så har sprungit runt i huset med leggins + mina långa pjamasbyxor. Ska nog ta mig in till primark och köpa ett par mysbyxor så jag slipper frysa. Har ju bara leggins och strumpbyxor. Värmer ju typ ingenting. Haha, kanske ska ta och se om jag hittar mig ett par jeans med, skulle behövas. Jag gillar inte jeans, men jag måste ha något som jag kan gå utanför dörren med som inte är leggins/strumpbyxor. Tvättmaskinen har gått i sönder också, men jag tror inte det var jag, men det betyder iaf att jag inte har tvättat mina saker idag. Vilket gör att jag har inte många kläder kvar. Behöver mer! Men när jag åker hem för jul, då ska jag dumpa massa kläder hemma så jag kan handla mycket här! :)

Nu ska jag ut och gå, även om jag fryser. Behöver motionen, sitter ju fan bara här annars. Kanske ska ringa till mamsen, sist ringde jag mimmi istället för mamma, haha. (jag saknade mimmi mer än dig mamma!)

Dad, you were like a father to me

Var in och träffade Anna i London i onsdags, annars har jag bara tagit det lugnt eftersom jag har haft en förkylning.
Idag åkte jag in till Guildford och träffade Sandra. Gick runt lite i staden, åt på Nandos (fyfan vilken god mat!), satt och tjöta på nandos i någon timme efter vi ätit upp, köpte trosor på primark (har på mig ett par nu, fan vad sköna, ska köpa fler utav denna sorten!) och gick på bio. Såg på due date, hur kul som helst var den!

Känner mig lite krasslig

Har känt mig lite krasslig i några dagar nu, dvs ont i halsen, snuvig och hostar en del. Men idag när jag vaknade hade jag även ont i nacken. Eller det typ stramar och gör allmänt ont bara. Kan det vara en del av förkylningen?

Denna morgon har varit väldigt enkel. Barnen har fått en sticker chart, och om dom är snälla på morgonen så får som en guldstjärna, för varje stjärna får dom 50 pence, men den dagen som är tom går dom back 1 pund. Så dom var väldigt motiverade idag för att få sina pengar.

Nu ska jag ta och titta på how i met your mother. :)

Härlig helg!

I Lördags åkte jag in till London och träffade två svenska au pairer, två tyska au pairer och tre italienare. Det var sjukt kul, och det var härligt att få komma ut. Mitt sista tåg gick tolv, så jag och Sabrina väntade till morgonen till de första tågen! Det var lite speciellt, haha. Först så satt vi i circus 4 timmar och väntade, sen gick vi ner till den offentliga toaletten och såg typ 20 andra kvinnor där nere, sovandes. Så vi satte oss på golvet vi med! Blundade någon halvtimma, det var skönt, haha! För att komma hem till mig behövde jag byta två gånger. Och andra tåget var försenat, och när jag skulle ta sista tåget så fattade jag ingenting, fanns inga tåg. Det visade sig att det var ersättningsbussar för att dom höll på med spåren. Fick vänta på den i en timma, och tog en halvtimma längre än tåget! Men sen kom jag hem och la mig och sov ca 5 timmar, (finally!) Resten av dagen igår tog jag det väldigt lugnt, för jag tror att jag börjar få en förkylning. Har ont i halsen, hostar och snuvar!

Fick mimmi att skicka några bilder som togs på rockbaren i höstas (sensommarn?), dom var fina! I morse började S på sin praktik, så jag var ensam denna morgon. J var en mardröm idag, han retade och förstörde för tjejerna från början till slut. Men tjejerna var duktiga som ignorerade honom (som jag sa till dom, för J lyssnade inte på mig) Nu ska jag ta itu med lite hushållsgöra, sen ska jag duscha och sånt. Vila lite! :)


Bästis! <3 Saknar henne litegranna va! (eller, ganska mycket faktist!)

RSS 2.0